Dekor vid 30års-fest.
Förra veckan så fyllde jag år och samma helg hade jag fest med syskon, kusiner, nära vänner och deras respektive. För att få plats med alla så fick jag hyra lokal. Det blev ett gäng på dryga tjugo personer då det blev en del bortfall pga sjukdom och annat. Jag hade satt ett 60talstema med klädkod och musik - och jag försökte även få in maten i det. Och dekoren! Jag ville både ha det personligt och efter temat så färgerna fick gå i rosa och orange. Sedan hade jag pysslat ihop lite skyltar och annat som fick agera som bland annat bordsdekoration.
 
Jag hade vanlig svart pappersduk, men lade till presentpapper i rosa och orange som löpare.
Bordsdekorationen bestod även av egengjorda rosetter, loppor och annat som jag pysslat ihop med vanligt datapapper och sugrör. Lopporna innehöll inspiration på samtalsämnen då jag även hade gjort en bordsplacering.
 
 
Andra aktiviteter under kvällen blev bland annat frågequiz och fotograferande.
Frågequiz om sextiotalet och om mig, födelsedagsbarnet. Senare blev det även musikquiz och vinstutdelning.
De här blev poppisar!
Det blev cocktail i margaritaglas till välkomstdrink.
Och tre sorters desserter med cupcakes, chokladmousse och cheesecake.
Det blev en lyckad fest, det verkade som att alla hade det roligt och jag fick även många fina presenter.
 
 
 
 
 
Galainspirerad makeup
För ett tag sedan så var jag på galapremiär för en film och dagen till ära så gjorde jag en liten mer iögonfallande makeup och en classy frisyr. Jag hade gärna postat hela outfiten här, men så långt tänkte inte jag innan jag begav mig hemifrån och de bilderna jag tog väl på plats blev alltför suddiga. Plus att de bilderna jag såg senare som andra hade tagit var tagna i helt fel tillfälle... när jag inte alls var medveten om det och hade mindre smickrande mimik. Typiskt! Men här är i alla fall lite bilder som jag tog innan jag gick hemifrån. Lila ögonskugga och vinröda läppar. Jag kan tänka mig att det även fungerar vid andra tillfällen som t ex nyår.