Happy Valentine - DIY blomvas
Glad alla hjärtans dag på er! Har ni också rosor i hemmet idag? Kanske att ni inte har en vas som passar till buketter? Jag råkar ha gigantiskt och minisar när det gäller vaser, men inget mittemellan... 
 
 
Så jag tog en förbrukad chiliflaska, tog bort etiketten och delade på flaskan. Jag skärde ett spår med en glasskärare, värmde upp den med eld (tändare, men tändsticka fungerar säkert lika bra) och kylde den ner den med extra kallt kallvatten. Jag fick göra det i omgångar innan glaset sprack av sig själv och trillade isär. Sedan slipade jag ner kanterna med finkornigt sandpapper och virade runt ett hampasnöre.
 
 
Voila!
 
 
Ny header i Illustrator
En utav de nya programmen jag sitter och leker i just nu är Illustrator. Liksom andra program som jag försöker lära mig på egen hand så är det svårt att inte få blodad tand... det är ju så himla roligt! Det är jag i mitt esse. Så nu har jag gjort mig en ny header inspirerad av den förra... men med en ny touch. Min tanke är att det ska vara en stilkombination utav alternativ stil, rockabilly och vintage i en mörkare, gladare tappning. Jag gillar ju kontraster. Så jag hoppas att ni kan uppleva den på samma sätt! Kom gärna med tips annars om hur jag kan vara tydligare!