David Bowie
Så nu äntligen har jag scannat in slutresultatet av det jag påbörjade i måndags.
 
Det var med bestörtning jag läste nyheten härom veckan att David Bowie har gått bort i cancer. Han var en i skaran av artister som jag periodvis har lyssnat mycket på och som har! likheter med mina främsta idoler. En skara av män med experimentell rock med unika röster och som utmanade könsstereotyperna genom härligt extravaganta stylingar/scenkläder. Tur är att de lever vidare så länge musiken lever vidare!
 
 
R.I.P David Bowie! Nu har du gått över till den magiska världen för gott, så hälsa Mercury, Alan Rickman och Dumbledore från mig. <3
 
Stickat
De kallaste dagarna har jag gått runt i min egenstickade halsduk, det är skönt att ha en som täcker överallt utan att vinden ska krypa sig in någonstans och som går att dra över öronen när man inte orkat ta fram mössan. 
 
 
Det är lätt att göra, jag har bara kört på rätstickning hela vägen och om man är nybörjare så finns bra tutorials på youtube. 
 
 
En normalstor halsduk tar inte så lång tid att sticka, men ju större ju längre tid tar det ju. Själv druknar jag i min ;-)