Målardags i nya ateljén.
Nu har målarhörnan "ateljén" i hobbyrummet stått färdig och iordningsställd med sitt nya utseende ett tag. Det jag har gjort tills dess är att måla staffliet vitt, införskaffa en rullvagn för alla målarprylar, en ny pall och några trasmattor med en tillklippt vaxduk under för att skydda golvet mot väta. Bättre att ta det säkra före det osäkra.
Det är den lilla målningen i vänstra hörnet som jag tagit upp igen, så småningom kommer det lite mer om den när jag känner mig mer nöjd med den.
 
 
 
 
Vinter- och sextiotals-inspirerad outfit
Det har blivit så kallt här inne! Elementen står på för fullt, men det är ruggigt och värst är det inne i vårt hobbyrum. Så nu idag när jag suttit med lite "pappersarbete" framför datorn så fick jag dra på tjock tröja, dunsockar och en massa stearinljus för att få upp värmen. Burr! Sedan höjde jag energin med choklad, Queen i stereon och lite fotograferande. Jag har fastnat i sextiotals-inspirerat och gick loss med kajalpennan i sminkningen.   
 
 
 
 
 
Jag tycker det är lurigt att få sotningen på ögonen att bli symmetriska, det blir alltid lite mer eller mindre på det ena ögat. Jobbigt att vara perfektionist, haha!