Tecknad Leia
Jag är ett fan av Star wars, av de gamla filmerna, av de nya som kommit nu den senaste tiden så har jag bara sett den första. Det var tyvärr en mindre besvikelse för min del. Jag tycker bäst om de äldsta, de som är producerade på 1970- och 80-talet ( Stjärnornas krig, Rymdimperiet slår tillbaka och Jedins återkomst), även om de från 1990-2005 också är bra. Smaken är olika helt enkelt. Jag kommer ihåg att jag spelade in filmerna på vhs när de gick på tv och så tittade jag om och om på den som tonåring och tyckte att de var så häftiga, haha!  
 
Här kommer en gammal bild på Leia som jag påbörjade i slutet av förra året när Carrie Fisher (skådespelerskan som spelade Leia) gick bort. Jag gjorde inte färdigt teckningen förrän nu alldeles nyligen och här är den. Tecknad med blyerts och lite redigerad i ps.
 
 
 
Allt behöver inte vara perfekt
Jag tittade härom dagen igenom gamla bilder som jag tog i våras, men som jag då inte blev nöjd över. Jag vet inte hur många bilder det var som bara ligger där utan uppmärksamhet bara för att jag är för kritisk. Men det är väl bättre att jag visar upp lite bilder än inga alls, för att dels få igång bloggandet och för att dels jobba med att allt behöver inte vara perfekt.
 
I skrivande stund så är jag hemma och är på bättringsvägen från en magsjuka. I ena stunden så faller tröttheten på mig och i andra stunden så känns det som att nu, nu är jag ju faktiskt lite piggare och så håller det på så till och från. Irriterande då jag vill bli frisk och pigg att kunna arbeta och göra det som jag vill göra.
 
 
 
 
Nytt uppdrag på gång.
Jag är tillbaka! Det har gått några månader nu sedan jag var inne här senast och egentligen kan jag väl inte skylla på att vardagen och livet kom emellan. Jag har främst upptäckt att Instagram är ett himla bra sätt att visa sig på och så mycket smidigare då jag kan använda mobilen till det, till skillnad från bloggen där jag alltid använder datorn.

Under tiden som jag har varit borta härifrån så har jag fokuserat på att jobba på mitt nya jobb och har även under de fyra senaste månaderna gett mig den på att gå ned de sista kilona till min drömvikt. Jag klarade det och känner mig mäkta stolt över mig själv då jag inte vägt samma vikt sedan jag var typ... 13? Vänd på siffrorna och det är vad jag fyller senare i år ;-)

Sedan har det på senaste hänt lite annat kul... 
Under en tid nu framöver så har jag fått äran att ingå i ett filmprojekt där jag har rollen som ansvarig för mask. Ett spännande uppdrag som innebär att jag kommer stå för inköp, logistik, planering, utförande och vara support till maskörerna som står för smink och hår. Det här är lite nervöst för mig då jag inte har gjort detta förut och jag kommer lägga en del fritid på detta framöver för att kunna pussla ihop tiderna med mitt vanliga jobb. Jag tror det kommer bli en rolig utmaning, så önska mig gärna lycka till!

Detta gav mig motivation till att se över mina sociala medier och nästan alltid när det händer något så får det på något sätt igång drivet och lusten att skapa för mig. Det är underligt att när jag har lite för lite att göra som jag inte kommer mig för att skapa och när jag funderar på hur jag ska hinna med allt som jag vill göra som lusten för skapandet kommer. Märkligt, eller hur? Det jag har gjort i alla fall är att fräscha upp designen lite här på bloggen och lagt en slant på att få bort all störande reklam. Så nu är det "bara" att fortsätta blogga!

 
I mina nya glasögon som gör att jag ser ut som en sekreterare från 1950-talet, typ. Töntigt och coolt på en och samma gång, tycker jag.